Αρχική σελίδα
 
 A-   A   A+ 
Κείμενα και Άρθρα
 

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι του ΣΚΕΨΥΣ κάναμε τις πρώτες γνωριμίες και επικοινωνούσαμε στα πλαίσια του προγράμματος συστημικής εκπαίδευσης. Τις αλλαγές που γίνονται σε όσους ήδη φοιτούν και, ακόμα, πολύ περισσότερο την προσωπική ανάπτυξη επαγγελματική και πνευματική που ακολουθεί μετά από την αποφοίτηση, λίγοι τις έχουν γνωρίσει από κοντά και λιγότεροι τις έχουν παρακολουθήσει στην εξέλιξή τους. Τις αλλαγές αυτές έχουμε τώρα τη δυνατότητα να τις παρουσιάσουμε είτε σαν επιστημονική έκφραση είτε σαν επαγγελματικό προβληματισμό για θέματα της καθημερινής θεραπευτικής πράξης, αλλά και με άλλους τρόπους πιο προσωπικούς. Η ενότητα «Κείμενα και Άρθρα» στην ιστοσελίδα του Κέντρου θα δώσει σε όλους μας την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε γνώσεις, σκέψεις και εμπειρίες από την εκπαίδευση, την μελέτη και την έρευνα, την επαγγελματική δραστηριότητα, την προσωπική ενασχόληση.

Τα ΑΡΘΡΑ αφορούν σε εργασίες με χαρακτήρα περισσότερο επιστημονικό και θα παρουσιάζουν προσωπικές μελέτες και έρευνες σχετικά με θέματα της θεωρίας και της θεραπευτικής πρακτικής, αναγνώσεις άρθρων ή βιβλίων που σας έχουν απασχολήσει, έχετε εντρυφήσει και θέλετε να μοιραστείτε με φίλους και φίλες του ΣΚΕΨΥΣ στον χώρο της ιστοσελίδας.

Τα ΚΕΙΜΕΝΑ θα φιλοξενούν μικρότερης έκτασης συνθέσεις που θα έχουν να κάνουν με σκέψεις, σχόλια, κριτικές για βιβλία που έχετε διαβάσει, έργα του θεάτρου ή του κινηματογράφου που έχετε δει, συνέδρια που έχετε παρακολουθήσει ή στα οποία ενεργά έχετε συμμετάσχει. Διατυπωμένες οι αφηγήσεις με ύφος προσωπικό, θα μεταφέρουν το μήνυμά σας για τον τρόπο που βιώνετε και χαίρεστε τις καταστάσεις που ζείτε.

Μπορείτε να μας στείλετε το δικό σας Κείμενο ή Άρθρο στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: skepsys@skepsys.com.gr